Andělská energie


Každý z nás má svého anděla strážného. Když se nám něco stane a dopadne to dobře, tak na něho myslíme. Někdo to vnímá silně, někdo vůbec. Jsou lidé, kteří se dokážou na anděly napojit. Pracují s andělskou energií. Mají za úkol předávat poselství, které jim andělé předávají. Každý z nás může mít o andělích svou představu. Jak asi vypadají? Mají křídla? Nebo vypadají jako lidé?

Moje kamarádka, která nevěřila na věci kolem duchovna, šla jednou z práce domů. Když měla přejít přes přechod pro chodce, vstoupila do vozovky a najednou cítila obrovskou sílu. Jako by ji někdo vtáhnul zpět na chodník. Před sebou viděla krásná křídla, která ji chránila. V tu chvíli si uvědomila, že viděla kolem projet auto velkou rychlostí, i když svítila zelená pro chodce. Od této doby ji tento velký životní zážitek změnil život.

Můžeme si připomenout několik archandělů. Například archanděl Michael přináší v lásce Boží pokornou sílu, odvahu, duchovní ochranu, věrnost. A také mír, zasazení se za spravedlivou věc, pomáhá uvolnit vaší životní cestu od překážek našeho „egouška“. Energie archanděla Rafaela pomáhá léčit tělo, ducha a duši, otevírá třetí oko, pomáhá nám otevřít schopnost léčit druhé. Archanděl Uriel pomáhá přivést vesmírné pravdy do pozemské úrovně. Tím přivádí člověka velmi silně k jeho mistrovskému „JÁ“. Archanděl Gabriel dodává energii, využívá sílu měsíce, dává nám naději, osvícení, pomáhá nám k rozpuštění blokád a bolestí srdeční čakry.

Vy sami si můžete položit otázku, proč nám chtějí andělé pomoci. Sugerují nám dobro, které neměli čas vykonat sami. Účastní se odměny. Zde platí staré přísloví: „To co dáváme jinému, dáváme dvakrát sobě“. Bytosti kolem nás nemohou být šťastné, dokud nebude celé lidstvo šťastné, poněvadž jedinec tvoří neoddělitelnou část lidstva. Proto na naše strážce nezapomínejme. Jsou tu s námi, když je potřebujeme.

Vaše Marta 

Publikováno 14.2.2022

neváhejte
mne
kontaktovat!

Nepřežívej, ale žij